Skyscanner afslører Danmarks største fans

Skyscanner kan nu afsløre, hvilke af vores udenlandske venner, der elsker Danmark mest.

Mens Danmarks turistattraktion nummer ét, den lille havfrue, netop har forladt Langelinie for at hjælpe med at øge opmærksomheden om Danmark ved verdensudstillingen Expo 2010 i Shanghai, kan Skyscanner nu afsløre, hvilke af vores udenlandske venner, der elsker Danmark mest.

skyscanner

Det er ikke kun danskerne, der er glade for at tage på shoppingtur til London. Briterne indtager nemlig også en klar førsteplads blandt Danmarks største fans. Dette kan blandt andet skyldes det store udbud af billige flyrejser til og fra London.

På de næste tre pladser byder listen på et par overraskelser. Vores naboer mod syd, tyskerne, som er det folk i verden, der bruger flest penge på rejser, må se sig henvist til en fjerdeplads bag Spanien på andenpladsen og Italien som nummer tre. Det betragtelige antal af eksildanskere i Italien og især Spanien bidrager uden tvivl til de høje placeringer, men de vidner også om, at middelhavslandene gengælder vores forkærlighed for dem som rejsemål.

Danmark viser sig også at være afholdt som rejsemål i Frankrig, der selv er verdens mest populære turistdestination, og som indtager en femteplads på listen over Danmarks varmeste tilhængere. Holland er nummer seks, og vi skal formodentligt takke de mange polske immigranter for at polen ligger nummer syv på listen over lande, der holder mest af at rejse til Danmark. Med eller uden havfrue har vi stadig fat i amerikanerne, der tager ottendepladsen foran vores skandinaviske broderfolk fra Sverige og Norge, som på trods af at have betydeligt færre indbyggere end de andre lande på listen er helholdsvis nummer ni og ti.

Kristin Andersson, Scandinavian Country Manager hos Skyscanner udtaler:

“Skyscanners tal viser, at briterne, spanierne, italienerne og tyskerne er Danmarks største fans. Landet har meget at byde sine turister på. Smukke og spændende byer samt Danmarks historie og kultur tiltrækker turister fra hele verden. Danmark skal blive ved med at være en turistdestination i verdensklasse, og vi skal sikre os øget opmærksomhed om Danmarks mange tilbud som rejsemål ude i verden.”

Hvem elsker Danmark højest? **Her er vores ti største fans**

1. Storbritannien

2. Spanien

3. Italien

4. Tyskland

5. Frankrig

6. Holland

7. Polen

8. USA

9. Sverige

10. Norge

Related posts